Latest News

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Kim Kardashian είναι επισήμως μεγιστάνας και γίνεται εξώφυλλο στο Forbes (ΛΙΣΤΑ)


Στη λίστα του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities βρίσκεται στη...
θέση 42, με συνολικά έσοδα ύψους 51 εκατ. δολαρίων το 2015 και παρόλο που την πρώτη θέση κατέλαβε η Taylor Swift, η Kim Kardashian είναι τελικά εκείνη που φιγουράρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού.   
 Το κατόρθωμα μοιράστηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό η διάσημη σταρ και στον λογαριασμό της στο Instagram. "Τόσο καταπληκτική τιμή να είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πως θα γινόταν αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν τόσο περήφανος" έγραψε η Kim Kardashian, προσθέτοντας μάλιστα στο τέλος και το hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent, στέλνοντάς εμμέσως το μήνυμά της σε όσους την χαρακτηρίζουν ατάλαντη.     
 Η 35χρονη σταρ μίλησε στο περιοδικό για το πως κατάφερε να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το παινχίδι της "Kim Kardashian: Hollywood", που μέχρι στιγμής έχει αποφέρει έσοδα 160 εκατ. δολαρίων από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 2014. Σύμφωνα με το Forbes, το 40% των εσόδων της Kim πέρυσι οφείλονται στην συγκεκριμένη εφαρμογή.     
 Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των εικονικών χαρακτήρων του app και είναι αυτή κάνει την τελική επιθεώρηση πριν εγκριθούν, αποφασίζοντας τόσο για τα ρούχα όσο και για την πλοκή, ακόμη και για το τι makeup και στιλ μαλλιών θα έχουν τα άβαταρς. Και για να είναι σίγουρη πως το παιχνίδι είναι πάντα μες στα πράγματα, αντικατοπτρίζοντας ακριβώς την καθημερινότητά της, φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς την ομάδα για τα σχέδιά της όσον αφορά στη μόδα. "Τους έδινα μπικίνι και τους έλεγα 'Βιαστείτε και σχεδιάστε αυ
τό το μπικίνι, γιατί σκοπεύω να το φορέσω και μετά πρέπει να το έχετε live στο παιχνίδι!'" εξηγεί η Kim.       
 "Όταν κάποιοι με κοιτούσαν ύφος του στιλ 'Γιατί μπαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας; Δεν είναι αυτός ο τομέας της! Μείνε στο ριάλιτι!', εγώ σκεφτόμουν 'Όχι!'" λέει η Kim, που δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει ούτε τα Kimojis ούτε την εφαρμογή. Σημειωτέον πως η Taylor Swift, που βρέθηκε φέτος στην κορυφή της λίστας με έσοδα 170 εκατ. δολαρίων, επίσης σχεδιάζει συνεργασία με την εταιρία Glu για την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού.   
Άλλα γνωστά ονόματα της λίστας είναι οι  One Direction (No. 2 με $110 εκατ.) Kevin Hart (No. 6 με $87.5 εκατ.) Adele (No. 9 με $80.5 εκατ.) Madonna (No. 12 με $76.5 εκατ.) Rihanna (No. 13 με $75 εκατ.) Katy Perry (No. 63 με $41 εκατ.).   Η Beyonce με τον Jay Z είναι το φετινό πιο ακριβοπληρωμένο διάσημο ζευγάρι με έσοδα 107.5 εκατ. δολάρια.