Latest News

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Πορτογαλία του Σάντος σήκωσε το Euro στη Γαλλία - Δείτε το χρυσό γκολ του Eder στην παράταση (BINTEO)


Ήταν ένα παιχνίδι με "χιτσκοκική" κορύφωση της αγωνίας καθώς για 90 λεπτά δεν μπήκε κανένα γκολ παρά τις μεγάλες στιγμές και ευκαιρίες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γάλλοι και Πορτογάλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις ομάδες τους που τελικά πήγαν την αναμέτρηση στην παράταση και λίγο πριν το τέλος οι Πορτογάλοι έγραψαν ιστορία.   Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας με την Γαλλία να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα και να ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και την Πορτογαλία να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αν και από το 24'  αγωνιζόταν χωρίς τον σταρ της Κριστιάνο Ρονάλντο που τραυματίστηκε και αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Ντενί».  
   Τελικά πριν τη λήξη της παράτασης ο Έντερ έβαλε το γκολ, αποθεώθηκε και πέρασε την ομάδα του στο βάθρο της πρώτης θέσης της Ευρώπης,   Το γκολ του Έντερ στο 109ο λεπτό «πάγωσε» το «Σταντ ντε Φρανς» κι έδωσε τη νίκη με 1-0 στους Πορτογάλους, που «ξόρκισαν» την κατάρα του 2004, νίκησαν τους «τρικολόρ» ύστερα από 40 χρόνια και κατάκτησαν το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία τους παίζοντας στον τελικό, όπως και η Ελλάδα, στην έδρα του αντιπάλου της.