Latest News

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

EURO 2016: Η Γαλλία συνέτριψε με 5-2 την Ισλανδία


Η Γαλλία πολύ νωρίς καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του... Euro 2016 χάρις στη διορατικότητα του Ολιβιέ Ζιρού. 
Ο φορ της Άρσεναλ κινήθηκε με εξαιρετικό τρόπο στην πλάτη της Ισλανδικής άμυνας και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
Πριν οι Ισλανδοί προλάβουν να συνέλθουν από το γκολ του Ζιρού δέχθηκαν και το δεύτερο χτύπημα από τον Πογκμπά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο άσος της Γιουβέντους με επιβλητικό άλμα νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0 στο 20'


 
Η Ισλανδία για πρώτη φορά απείλησε την εστία του Γιορίς στο 24' όταν από το πλάγιο ο Μπόντβαρσον έκανε την κοντινή προβολή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι.
 
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη επικράτηση τους πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ.



Στο 43' ο Παγέτ πήρε την πάσα από τον Γκριεζμάν και με συρτό σουτ έκανε το 3-0, ενώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκριεζμάν βγήκε στην κόντρα και με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το 4-0!!!



Η Ισλανδία σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις της μπόρεσε να σκοράρει με τον Σίγκθορσον στο 55' αλλά η χαρά της κράτησε ελάχιστα.



Τρία λεπτά αργότερα ο Ολιβιέ Ζιρού νίκησε στον αέρα τους πάντες και με κεφαλιά το 2ο προσωπικό του γκολ λίγο πριν βρεθεί στον πάγκο.


 
Οι πεισματάρηδες Ισλανδοί κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να πετύχουν το δεύτερο τους γκολ με τον Μπιάρνασον.



 
Οι συνθέσεις:
ΓΑΛΛΙΑ:Γιορίς, Εβρά, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Σανιά, Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό, Γκριζμάν, Παγέ, Ζιρού 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρτσον, Άρι Σκούλασον, Γκούντμουντσον, Άρον Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον, Σίγκθορσον, Μπόντβαρσον