Latest News

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Αυτά είναι 5 ερωτικά παιχνίδια που θα μείνουν αξέχαστα


Ο χρόνος που περνά αναπόφευκτα επηρεάζει τις ερωτικές σχέσεις και συχνά φέρνει την μονοτονία που μπορεί να είναι...
και καταστροφική. 
 Γι’ αυτό και είναι καλό να την σπάμε για να διατηρούμε αναμμένη την φλόγα του πάθους.
Η σεξολόγος Αλεξάντρα Ραμπόλα στο βιβλίο της «Ενωμένοι μαζί για πάντα» αναφέρει πως τα ερωτικά παιχνίδια είναι θαυματουργά στην ανανέωση των ερωτικών σχέσεων!
Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και εκπλήξτε τον σύντροφό σας ευχάριστα με ένα αισθησιακό παιχνίδι που θα θυμάται για πάντα.
 Αφήστε κατά μέρος τις ντροπές και κρατήστε σημειώσεις…
Αλήθεια ή πρόκληση
Σίγουρα έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι σαν έφηβοι και γνωρίζετε τους όρους του αλλά τώρα μπορείτε να του δώσετε έναν πιο «πικάντικο» χαρακτήρα. Για παράδειγμα:
Αλήθεια: Τι σου αρέσει να σου κάνω στο κρεβάτι και δεν μου το έχεις πει ποτε;
Πρόκληση: Διάλεξε ένα μέρος του κορμιού μου που θέλεις να «ξυπνήσεις» χρησιμοποιώντας το στόμα σου.
Body Painting
Αυτό είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ερωτικά παιχνίδια. Κάντε το  σώμα του συντρόφου σας  καμβά και αφήστε την δημιουργικότητά σας να καλπάσει χρησιμοποιώντας την βαφή σώματος. Οι πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες θα γνωρίσουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις.
Δέστε του τα μάτια
Μην μπορώντας να δει, ενεργοποιούνται περισσότερο οι υπόλοιπες αισθήσεις του ιδιαίτερα όταν τον αγγίζετε και κορυφώνετε τα χάδια σας.
Αν καλύψετε τα μάτια του συντρόφου σας θα τρελαθεί από την περιέργεια  και το αίσθημα της αβεβαιότητας θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη του στα ύψη.
Παιχνίδι με το φαγητό
Η κρέμα σοκολάτα, η κρέμα σαντιγί και το μέλι είναι τρία τρόφιμα που προκαλούν  πολύ ευχάριστη αίσθηση. Αν δεν το έχετε κάνει πριν, σίγουρα μπορείτε να εκπλήξει το αγόρι σας, απλώνοντας λίγο μέλι στα γεννητικά του όργανα πριν το  στοματικό σεξ…
Παιχνίδια ρόλων
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα διασκεδάσετε με το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και μόνο που θα σας δοθεί η δυνατότητα να παίξετε ρόλο που θέλετε είναι αρκετό. Το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό για να κάνετε πράξη τις φαντασιώσεις και των δύο . Έτσι, μόλις αποφασίσετε να τολμήσετε το «αλήθεια ή πρόκληση» ρωτήστε τον ποιον ρόλο θα του άρεσε να παίξετε στην επόμενη συνάντησή σας.