Latest News

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Κινηματογραφική καταδίωξη 12χρονης από την αστυνομία- Έκλεψε το αυτοκίνητο της γιαγιάς της (ΒΙΝΤΕΟ)


Κινηματογραφική αστυνομική καταδίωξη με πρωταγωνίστρια μια 12χρόνη έχει αρχίσει να γίνεται viral στο ίντερνετ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο λόγος γιατί η οδηγός του αυτοκινήτου είναι μια 12χρονη η οποία πήρα το αυτοκίνητο της γιαγιάς της και βγήκε «βόλτα» μαζί με την 5χρονη αδερφή της την περασμένη εβδομάδα στο Μοντγκόμερι των ΗΠΑ
Η γιαγιά όταν κατάλαβε πως τα κορίτσια απουσίαζαν από το σπίτι κατήγγειλε την εξαφάνιση τους στην αστυνομία φοβούμενη πως είχαν απαγάγει.Ωστόσο, ένας αστυνομικός ,εντόπισε το «κλεμμένο» όχημα της γιαγιάς στο δρόμο και έκανε σήμα στην οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο.  Η 12χρονη όμως δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια καταδίωξη που κράτησε για περίπου 64 χιλιόμετρα με την μικρή οδηγό να φτάνει αρκετές φορές την ταχύτητα των 200 χιλιομέτρων.
Για καλή τους τύχη η καταδίωξη τερματίστηκε χωρίς μοιραία συμβάντα ή τραυματισμούς. Όπως μπορείτε να δείτε και στην κάμερα της αστυνομία που ήταν τοποθετημένη στο περιπολικό που καταδίωκε την 12χρονη,εκείνη  περνούσε στο αντίθετο ρεύμα, έκανε ελιγμούς και στριμωχνόταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και των δύο κατευθύνσεων και τελικά έφτασε να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα στη λωρίδα ανάγκης του αντιθέτου ρεύματος. Το αυτοκίνητο τελικά σταμάτησε και έτσι μπόρεσαν οι αστυνομικοί μπόρεσαν να συλλάβουν την οδηγό.
Η 12χρονη κατηγορείται πως οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και επικίνδυνη οδήγηση, για άρνηση υπακοής εντολών της αστυνομίας, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και κλοπή ξένης ιδιοκτησίας. Αντιμετωπίζει επιβολή προστίμου περίπου 30.000 δολαρίων ενώ εξετάζεται η  πιθανότητα εγκλεισμού της  σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων.