Latest News

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

«Το σεξ εκτός γάμου με έκανε εξαιρετική μητέρα»! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Η Γκρέισι και ο Οζ έχουν δύο παιδιά, αλλά δεν είναι μια συνηθισμένη οικογένεια από την...
Καλιφόρνια.
Οι δυο τους είναι μέλη της μη-μονογαμικής κοινότητας και παραδέχονται πως το γεγονός ότι έχουν σεξουαλικές επαφές κι εκτός γάμου είναι κάτι που βελτιώνει τη μεταξύ τους σεξουαλική ζωή.
Μάλιστα, η 48χρονη Γρκέισι η οποία εργάζεται ως δασκάλα pilates δηλώνει ότι όχι μόνο τη βελτιώνει σε σεξουαλικό επίπεδο, αλλά της δίνει ενέργεια, κάτι που την κάνει εξαιρετική μητέρα. «Η οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνει βαρετή. Το μειονέκτημα της μονογαμίας είναι η μονοτονία» λέει και τονίζει ότι δεν θα άλλαζε τον τρόπο ζωής της ούτε κι αν της το ζητούσαν τα παιδιά της.
«Το ότι κάνω σεξ εκτός γάμου, με κάνει εξαιρετική μητέρα. Οτιδήποτε με κρατά χαρούμενη και μου δίνει ενέργεια, με κάνει καλύτερη μητέρα» προσθέτει. «Αν τα παιδιά μου μού ζητήσουν να σταματήσω να είμαι πολυγαμική, δεν θα μπορούσα. Δεν μπορώ να σταματήσω να είμαι αυτό που είμαι. Δεν θα μπορούσα να σταματώ να κάνω τη ζωή που κάνω γιατί το lifestyle μου είμαι εγώ. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνει απίστευτα βαρετή και χρειάζομαι μια ξεχωριστή ενήλικη ζωή. Το μειονέκτημα της μονογαμίας είναι η μονοτονία».
image
Η Γκρέισι «άνοιξε» τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, τον Χανκ, έξι χρόνια πριν, όταν προσκάλεσε τον Οζ και τα δύο του παιδιά να μείνουν μαζί τους, όπως και τα δύο παιδιά της, Γκρέισι και το Χανκ. Στο σπίτι μετακόμισε και η σύντροφος του Οζ, η Βάλερι.
Αρχικά, η Γκρέισι έκανε σεξ και με τον Χανκ και με τον Οζ και οι τέσσερις ενήλικες μαζί με τα τέσσερα παιδιά ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη επί τέσσερα χρόνια.
Όμως, τελικά, η Γκρέισι ήρθε πιο κοντά με τον Οζ και ο Χανκ με τη Βάλερι, έτσι τα ζευγάρια αντάλλαξαν συντρόφους και πήραν ξεχωριστούς δρόμους.
Τώρα, η Γκρέισι και ο Οζ είναι παντρεμένοι κι συνεχίζουν να έχουν σεξουαλικές επαφές και με άλλα μέλη της μη-μονογαμικής κοινότητας στην Καλιφόρνια.
image
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι η πολυγαμία τους, αλλά το γεγονός ότι η Γκρέισι ενημερώνει για τα πάντα τα παιδιά της, καθώς θεωρεί ότι η σεξουαλική της ελευθερία την κάνει πιο ευτυχισμένη μητέρα και κατά συνέπεια πιο ευτυχισμένη και την οκογένειά της. Μάλιστα, δηλώνει πως θα είναι πολύ υποστηρικτική με την κόρη της, που τώρα είναι 16 ετών, αν εκείνη αποφασίσει στο μέλλον να ακολουθήσει τα βήματά της.
«Αναμφίβολα (η πολυγαμία) με έχει κάνει καλύτερο γονιό, καλύτερη μητέρα κι εν τέλει καλύτερο άνθρωπο. Νομίζω ότι ο λόγος που η κόρη μου και ο γιος μου είναι τόσο κοντά μου είναι επειδή γνωρίζουν ότι είμαι ευτυχισμένη και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για μένα. Έχω περισσότερη ενέργεια και τη δίνω στα παιδιά μου» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
image
image
image
image
image