Latest News

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εραστής του μακελάρη του Ορλάντο εξομολογείται: Αυτό που έκανε ήταν εκδίκηση, όχι τρομοκρατία


Λίγο καιρό μετά  το μακελειό στο γκέι μπαρ στο Ορλάντο , ένα από τα άτομα που φέρονται να είχαν σεξουαλική σχέση με τον δράστη της επίθεσης Ομάρ Ματίν  μίλησε στη...
δημοσιογράφο Μαρία Ελένα Σαλίνας.
Στη συνέντευξή του αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή για γκέι Grindr. Υποστηρίζει πως μίλησε με ερευνητές του FBI για τον Ομάρ Μετίν καθώς και για την σχέση που είχαν ωστόσο κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από τους ανθρώπους επιβολής του νόμου.  Σύμφωνα με τον ερευνητή Πατ Μίλτον ο μακελάρης του Ορλάντο ήταν συχνός χρήστης των dating sites, ψάχοντας για σχέση με άντρες και γυναίκες. Πολλοί άντρες και γυναίκες έχουν υποστηρίξει, μιλώντας στο FBI, πως είχαν σχέση με τον Ομάρ Ματίν.
Ο «Μιγκελ», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιήθηκε για να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε τη σχέση του Ομάρ Ματίν ως «φίλοι με προνόμια». Η σεξουαλική τους σχέση διήρκησε περίπου 2 μήνες και βρέθηκαν περίπου 15 με 20 φορές στο Ορλάντο. Ο Μιγκέλ πιστεύει πως ο Ματίν στόχευε σε Λατίνους για αντίποινα σε όλα τους είχε κάνει.
«Πιστεύω πως δεν ήταν τρομοκρατία», σημείωσε αποκαλύπτοντας πως ενήργησε εκδικητικά όταν έμαθε πως ο Πορτορικανός με τον οποίο ήταν μαζί ήταν οροθετικός. «Μισούσε τους γκέι Πορτορικανούς για όλα αυτά που του έκαναν. Πιστεύω ότι η φριχτή πράξη που έκανε ήταν για εκδίκηση».
Ο Miguel είπε πως η σύζυγός του ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και πως ο πατέρας του τον ανάγκασε να παντρευτεί.
«Έλεγε ότι η μουσουλμανική θρησκεία είναι όμορφη θρησκεία, όπου όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Γκέι, τρανς, bisexual... όλοι». Δεν φαινόταν να είναι, όπως σημείωσε, βίαιος. «Έψαχνε για την αγάπη. Έψαχνε μια αγκαλιά»  αναφέρει στη συνέντευξή του ο Μιγκέλ.