Latest News

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Πρεμιέρα με το...δεξί για τους "Τρικολόρ" - Νίκησαν τη Ρουμανία με 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για την πρεμιέρα της Γαλλίας στο "δικό της" Euro, αφού είναι διοργανώτρια, όμως η Ρουμανία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι αμυντικά και παραλίγο να χαλάσει την γιορτή των γηπεδούχων (2-1). ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Γαλλία ήθελε να ξεκινήσει δυνατά, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της, ειδικά στην αρχή. Στην επανάληψη, πάντως, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 57' με τον Ζιρού και τον Ταταρουσάνου να πηδάει σε λάθος χρόνο και... τόπο.
Στην συνέχεια η Ρουμανία ανέβηκε και κέρδισε πέναλτι στο 65', με τον Στάνκου να ισοφαρίζει. Ωστόσο, κι ενώ φαινόταν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο παρά την πίεση των γηπεδούχων, ο Παγιέ με μαγικό γκολ μετά από άπιαστο σουτ στο 89' λύτρωσε τους Γάλλους και τους έδωσε το πρώτο τρίποντο στην διοργάνωση.  
Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Καντέ, Πογκμπά  (77' Μαρσιάλ), Ματουϊντί, Γκριεζμάν (66' Κομάν), Παγιέ, Ζιρού.
Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Γκριγκόερ, Κίρικες, Ρατ, Χόμπαν, Πιντίλι, Στάντσιου (72' Στίπτσιου), Πόπα, Στάνκου, Αντόνε (61' Άλιμπε).
Tο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινάει στις 16:00 με το Αλβανία – Ελβετία, συνεχίζεται στις 19:00 με το Ουαλία – Σλοβακία και ολοκληρώνεται στις 22:00 με το Αγγλία – Ρωσία. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.