Latest News

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο Τζόνι Ντεπ έσπασε το iPhone στο πρόσωπό της Αμπερ Χερντ! [εικόνα]


 Υπέρ προσωρινών περιοριστικών μέτρων, τα οποία αιτήθηκε η Αμπερ Χερντ, εναντίον του συζύγου της, Τζόνι Ντεπ...
αποφάσισε δικαστής του Λος Αντζελες.
Ο ηθοποιός διατάχθηκε να μείνει μακριά από την Χερντ, έπειτα από τις καταγγελίες της ότι την κακοποίησε. Μάλιστα, εκείνη ήθελε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα και για την προστασία του σκύλου της, Πίστολ, αλλά ο δικαστής είχε διαφορετική άποψη, δηλώνοντας ότι «είναι ανεπαρκείς οι ενδείξεις ότι υπάρχει ανάγκη να προστατευθεί ο σκύλος».
Η 30χρονη Χερντ και ο 52χρονος Ντεπ παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 και αυτή την εβδομάδα εκείνη υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, στην οποία ανέφερε ότι σε όλη τη σχέση μας, ο Τζόνι με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Εχει εδώ και καιρό την ευρέως γνωστή στο κοινό ιστορία κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών», ανέφερε ακόμη.Τη φωτογραφία παρουσίασε η ίδια η Αμπερ σε αμερικανικό δικαστήριο καταγγέλλοντας τον 52χρονο Τζόνι Ντεπ για ξυλοδαρμό. 
Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της προσφέροντας της χρήματα. 
Σύμφωνα με την ηθοποιό και τα όσα είπε στο δικαστήριο ο Τζόνι πέταξε στο πρόσωπο της το iPhone του το οποίο και έσπασε, όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της.