Latest News

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΕΠΙΚΟ: Έμμεσος φόρος και στο σεξ!!!


Η πληροφορία είναι από το Μαξίμου. Μέσα από το Μαξίμου. Όπως μπαίνεις αριστερά. Στην συμπληρωματική συμφωνία μνημονίου εντάχθηκε η επιβολή έμμεσου φόρου στην...
σεξουαλική επαφή. Τρελό σιγουράκι. Και η απόλυτη αριστερή μεταρρύθμιση.
Δυο πράγματα είναι βέβαια για τους Έλληνες: το πρώτο είναι πως όλοι έχουν ένα σπίτι…. Αυτό το τσίμπησαν οι προηγούμενοι… και το δεύτερο είναι πως πηδάνε. Και αυτά που λένε οι στατιστικές, ότι δεν φιστικώνουν έστω και για ψυχικό, είναι παπαριές καμαρωτές. Δεν τα χάβουν ούτε οι Ευρωπαίοι ούτε οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Για μαλάκες τους έχεις? Σου λέει δεν βγαίνουν από το σπίτι γιατί δεν υπάρχει σάλιο, dvd για cocooning περιττή πολυτέλεια, τηλεόραση δεν βλέπουν γιατί δεν το αντέχουν, φαγητό δεν τρώνε για δεν έχουν … αρααααα???? Συμπέραναν οι Ευρωπαίοι οπλαρχηγοί. Γ@μούν κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση. Συμφώνησε και το καλό μας το παιδί ο Δάκης – από το Ευκλειδάκης- και του ήρθε η φλασιά: ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

Καλή σαν σκέψη αλλά η υλοποίηση είναι ζόρικη. Πως να τσεκάρεις και να είσαι βέβαιος??? Οι δημοσκοπήσεις λένε για δυο φορές την εβδομάδα οι νόμιμοι. Οι παράνομοι να υπολογίσουμε πάνω κάτω μμμμμ… πέντε έξι. χοντρά χοντρά...και στα νησιά 8 το λιγότερο…
-Να τον βάλουμε σαν τεκμήριο. όπως οι πισίνες.. Σκέφτηκαν τα γατόνια του οικονομικού επιτελείου και το τεκμηρίωσαν κιόλας :

-τι? έχεις γυναίκα? άρα πηδάς... Σίγουρα πράγματα.. και αν είσαι χρόνια παντρεμένος και δεν πηδάς ας πρόσεχες. Ασε που κάποτε σίγουρα πηδούσες. Μπορεί να ενεργοποιηθεί λοιπόν και η αναδρομική ισχύ.

Αλλά το σχέδιο αυτό δεν βγαίνει. Θα έχει χαμηλή εισπραξιμότητα γιατί το θέμα δεν είναι πως θα επιβάλεις τον φόρο αλλά πως θα τον εισπράξεις....Ασε που δεν τους έβγαινε το ποιόν από τους δυο θα φορολογήσουν? τον κύριο? Γιατί? μόνο αυτός το γλεντάει? Η γυναίκα που υπάρχει σε όλο αυτό? απούσα? ανύπαρκτη? όχι όχι .. θα ήταν λάθος.

-Να βγουν οι φεμινιστικές οργανώσει και να μας κράζουν για φαλλοκρατισμό? Τι στον π@@τσο αριστεροί είμαστε? Το λοιπόν... θα επιβάλουμε άμεσο φόρο κατέληξαν αρχικά τα τζιμάνια. Αυτό και αν είναι στανταράκι!

Και στην ιστορική σύσκεψη,- στην οποία προσεκλήθη και ο Φίλης, που αν και δεν είναι το αντικείμενο του, η παρουσία του κρίθηκε απαραίτητη γιατί θεωρείται παγκοσμίως, ειδήμων στο θέμα αλλά έιναι και γνωστός στην πιάτσα ως σεξουαλικό κτήνος - προσπάθησαν να βρουν άκρη το πώς θα φορολογηθεί… Το πιασαν από δω το πιασαν από κει, παρήγγειλαν και επτά λουκανικόπιτες για να κατέβουν πιο εύκολα οι ιδέες και τελικα κατέληξαν: ΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΟΣ! Και πώς να το διαχειριστείς , τι να κάνεις? να βάλεις φωτοκύτταρο στο κρεβάτι? θερμική κάμερα στο δωμάτιο? Ή μήπως να μπουκάρουν τα τσατσόνια του ΣΔΟΕ στα σπίτια τα μεσάνυχτα και να τσεκάρουν ποιος πηδάει, ποιον, πόσο και που?? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Και πως να πιάσεις τον κύριο που την φορμάρει στην κυρία, στο ξαφνικό?? Η εκείνη την ύπουλη που αποφασίζει τελευταία στιγμή να του παίξει κλαρίνο στο σαλόνι ? (ναι ναι μην απορείτε… τα μουσικά όργανα παίζονται κυρίως σε ανοιχτούς χώρους), ή τους παράνομους σε αυτοκίνητα, δασάκια, παραλίες? Σε αδιέξοδο το οικονομικό επιτελείο γιατί κατάλαβαν ότι είναι δύσκολο να τους τσιμπήσεις τους απατεώνες φοροφυγάδες… και ο μηχανισμός ρε παιδί μου δεν βοηθάει… παντελώς ελλιπής…
Το ότι φταίνε γι αυτό οι προηγούμενες κυβερνήσεις είναι σαφές, αλλά δεν είναι της παρούσης είπαν τα παιδιά και συνέχισαν με ζήλο προκειμένου να βρουν τη λύση στην λαμπρη, φαεινή, καινοτόμα και σίγουρα καρποφόρα ιδέα που θα έδινε οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των μνημονίων. Δεν γίνεται λοιπόν, εκ των πραγμάτων. Για αυτό το αποφάσισαν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι οριστικό: ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ 567 % ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝ 70% ΦΠΑ!!! Δηλαδή από δω και πέρα τα προφυλακτικά θα πωλούνται περίπου 243 ευρώ το ένα…. Και αν το θες με γεύση, με ραβδώσεις ή με χρώμα η τιμή θα αυξάνεται κατά 43% με φόρο πολυτελείας. Και στις τουριστικές περιοχές την καλοκαιρινή περίοδο λόγο υπερκατανάλωσης, το ένα προφυλακτικό θα στοιχίζει 454 ευρώ.
Για να παταχθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας στα πλοία τα προφυλακτικά θα μπουν σε διατίμηση μαζί με τα εμφιαλωμένα και τις ζαμπονοτυρόπιτες ,αρκεί να χρησιμοποιούνται εν πλω. Όσο για τους οίκους ανοχής το κάθε πελατάκι να έχει το προφυλακτικό στην κωλότσεπη. Μια μικρή επιχείρηση είναι και το μπουρδέλο… δε βγαίνει μανούλα μου. Πως θα φορολογηθούν όμως αυτοί που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό γιατί θέλουν να κάνουν παιδί? Άλλος ένας γρίφος που έπρεπε να λυθεί αλλά τι τα έχουν τόσα πτυχία…. Το βρήκαν και αυτό: Σε κάθε γέννα εκτός από τα βασικά έξοδα θα μπαίνει καπέλο 18.000 –κατά προσέγγιση το νούμερο- αναδρομικά ο φόρος στο σεξ που έκανες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για τους βουλευτές υπάρχει εδική μέριμνα να ισχύει η βουλευτική ασυλία.. -πηδάνε αφορολόγητα- και επίσης τα πρώτα πέντε κορδόνια του μήνα θα μπουν στο αφορολόγητο αλλά όχι για τους ελευθέρους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους δημοσίου υπαλλήλους με πλαστά πτυχία. Αρκετά πηδήξανε στο τζάμπα.

Μένει να οριστικοποιηθεί το θέμα με τους πολίτες που θα επιχειρήσουν να φοροδιαφύγουν με την μέθοδο "μην φοβάσαι τραβιέμαι μωρό μου" . Αυτό είναι και το τελευταίο προαπαιτούμενο του Νταϊσελμπλουμ για το οποίο η κυβέρνηση έχει μπει σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη υποδόση της τέταρτης δόσης του τρίτου μνημονίου του προγράμματος διάσωσης της Ελληνικής οικονομίας. Γκολ αυτοί σέντρα εμείς. timelink.gr