Latest News

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Το καλό σεξ θέλει και τη σφαλιάρα του!


 Το σεξ γίνεται παντού· σε σπίτια, σε σοκάκια, σε αμάξια, σε παραλίες. Το σεξ δεν κάνει διακρίσεις, ένα άτομο που σε εξιτάρει αρκεί για να μοιραστείς μαζί του λίγα... λεπτά ηδονής.

Σε κάθε έναν από εμάς αρέσει κάτι διαφορετικό που μπορεί να μας τραβήξει σε ένα άτομο.
 Αν θες τη γνώμη μου, θα σου έλεγα να προτιμήσεις την εγκεφαλική έλξη που σου προκαλεί κάποιος μιας κι ο χρόνος έχει αποδείξει πως υπερισχύει της σωματικής καθώς από δαύτη δεν απαλλάσσεσαι ούτε με κλειστά τα μάτια.
Σου ήρθαν στο μυαλό, κάποια αξέχαστα κρεβάτια με πρώην, ε; Κατάλαβες τώρα, γιατί δε νιώθεις τίποτα με όσες ή όσους κι αν πας; Αυτή η ριμάδα η κάβλα, σε συνεργασία με τον εγκέφαλό σου, που ξύπνησαν κάποιοι κάποτε ευθύνεται και συνεχίζει να παραμονεύει σαν ενεργό ηφαίστειο.
Εκτός απ’ τους παρτενέρ, τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια, εκείνα τα έρμα τα βράδια είχαν κι ένα άλλο συστατικό που σπάνια κάνει καλή μίξη. Λίγοι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους και καλύτερα θα το βιώσεις με εκείνους που το κρύβουν, με εκείνους που –πώς το λένε, ρε παιδί μου– δεν τους φαίνεται. Ποιο είναι αυτό; Πάθος λέγεται κι αν το έχεις ζήσει έχουμε ήδη συνεννοηθεί. Βαριές ανάσες, γλειψίματα στο λαιμό κι όχι μόνο. Μέχρι εκεί παίζεις β' κατηγορία, για να αναβαθμιστείς, θα πρέπει να μάθεις να γίνεσαι πιο στυφός. Θα πρέπει να ανεβάσεις τους αλκοολικούς σου βαθμούς. Και δεν εννοώ να γίνεις πότης, αλλά να γίνεις κάποιος πιο άγριος, να δώσεις ένταση.
Πώς; Έχεις καθόλου υπόψιν σου την έννοια του spanking; Αν ναι, εύγε και μπράβο σου, αν όχι άκου να μαθαίνεις. Όπου spanking ισούται ξύλο και μην πάει το μυαλό σου σε κλωτσιές και μπουνιές. Στην προκειμένη μιλάμε, για περιπτώσεις που η σύντροφός σου ήταν πολύ κακό κορίτσι και πρέπει να την τιμωρήσεις. Με ποιο τρόπο ; Με το να τις ρίξεις μερικές, στο ποπό. Οι γυναίκες ανεξάρτητου ηλικίας, τρελαίνονται να υποτάσσονται για χάρη σου.
Κατά τη διάρκεια του σεξ, βγαίνουν πιο ζωώδη κι αρχέγονα ένστικτα. Το θηλυκό ανυπομονεί για εκείνη μόνο τη στιγμή να δεχτεί πως το ισχυρό φύλο είσαι εσύ. Θέλει να της τραβήξεις τα μαλλιά μα παράλληλα να της πεις ένα γλυκόλογο στο αφτί. Θέλει να την κολλήσεις στον τοίχο και να της δείξεις όσα μπορείς κι όσα δεν μπορείς.
Θέλει την ώρα που είσαι μέσα της, να της πεις πως σου ανήκει και να της δώσεις ένα γερό χαστούκι στο πρόσωπο. Το σωστό σεξ φέρνει τέτοια ηδονή, που δεν προλαβαίνεις να νιώσεις την αίσθηση του πόνου. Ακόμη κι αν συμβεί όμως, μάθε πως σύμφωνα με τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ «Μόνο μέσα από τον πόνο φτάνει κανείς στην ηδονή».
Ο ερεθισμός δεν έρχεται τόσο από την αίσθηση του άλγους, αλλά απ’ τη διεγερτική αίσθηση του ότι παραδίνεσαι στον άλλο, πως στέκεσαι μπροστά του τάχα μου αδύναμος. Το spanking έχει την ικανότητα να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, να εξιτάρει, να σε κάνει να το φαντασιώνεσαι.
Στο σεξ όπως και στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και τίποτα δεν απαγορεύεται. Είναι μια στιγμή έντονου πάθους, που το κορμί και το σώμα απελευθερώνονται παράλληλα. Καμία φορά δεν είναι ίδια με την προηγούμενη ή την επόμενη. Κανένας δεν είναι ίδιος με κανέναν και θυμήσου· όσοι διαφέρουν, όσοι κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στη μνήμη σου, είναι εκείνοι που δίνουν τα πάντα και ζητούν τα πάντα
 Είναι εκείνοι που με ένα μαγικό τρόπο, έμειναν ανεξίτηλοι και κάθε φορά που τους θυμάσαι, είναι εκείνοι που τους συγκρίνεις με όλους τους υπόλοιπους. Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα να αναβιώσεις το παρελθόν σου; Να βάλεις πάθος στη ζωή και στο κρεβάτι σου;
Ό,τι και αν κάνεις, μη με ξεχάσεις, να ρίχνεις κάνα χαστούκι, καμιά σφαλιάρα πού και πού! 
@ Θα σου σπάσω τα μούτρα, που έλεγε και μια ψυχή!