Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η καλύτερη τηλεοπτική πρωταπριλιάτικη φάρσα όλων των εποχών (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα περισσότερα κανάλια λένε μια πρωταπριλιάτικη φάρσα οποία είναι εμφανώς ψεύτικη, για να μην ανησυχήσουν και τους τηλεθεατές. Αυτή όμως έγινε η καλύτερη  όλων των εποχών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

                                                          
Η πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε το 1989 ο παρουσιαστής του αθλητικού magazino του BBC, Grandstand, έχει αφήσει εποχή. Βγαίνει λοιπόν στην έναρξη του magazine, καλησπερίζει τους τηλεθεατές και αρχίζει να εκφωνεί τις αθλητικές ειδήσεις.
Το φόντο πίσω από τον παρουσιαστή είναι η αίθουσα σύνταξης του καναλιού. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον παρουσιαστή να λέει τις ειδήσεις, όμως κάτι δεν πάει καλά πίσω του, ανάμεσα στους δημοσιογράφους στην αίθουσα σύνταξης.
Δυο από αυτούς φαίνεται καθαρά να λογομαχούν και ξαφνικά σηκώνονται από τα γραφεία τους και έρχονται στα χέρια. Άρχισε να πέφτει ξύλο στον αέρα, ενώ ο παρουσιαστής συνέχιζε αμέριμνος να λέει τις ειδήσεις.
Όταν έπαιξε το βίντεο και επέστρεψε, ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε όλη την πρωταπριλιάτικη φάρσα και είπε πως εκείνο που τόση ώρα έβλεπαν με γουρλωμένα μάτια οι τηλεθεατές να συμβαίνει πίσω του, ήταν συνεννοημένο. Ήταν η πρωταπριλιάτικη φάρσα του BBC