Latest News

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Γύριζαν ντοκιμαντέρ όταν βρήκαν έναν... ναυαγό! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Αντί για σπάνια φονικά ψάρια το τηλεοπτικό πλήρωμα βρήκε έναν…ναυαγό! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Βρετανός παρουσιαστής ντοκιμαντέρ, Τζέρεμι Γουέϊντ, βρισκόταν στα ανοικτά της Αυστραλίας, κοντά σε απομακρυσμένα νησιά, γυρνώντας σκηνές για την εκπομπή του. Ωστόσο, Η εκπομπή του Τζέρεμι ονομάζεται «River Monsters» και έχει ως στόχο τη διερεύνηση σπάνιων ή και παράξενων πλασμάτων που ζουν στην θάλασσα. Εξερευνούσαν λοιπόν τα νερά γύρω από το σύμπλεγμα νησιών Μπαρανγί  στα βόρεια της Αυστραλίας, ψάχνοντας ένα γιγάντιο ψάρι που ζει στα νερά.  Το συνεργείο πλησίαζε σε ένα νησάκι όταν είδε ένα μπλε σκάφος να επιπλέει. Τότε πλησίασαν πιο κοντά στη στεριά και είδαν έκπληκτοι να βγαίνει ένας μισόγυμνος άντρας από μια σπηλιά.
Ο άντρας είναι κατασκευαστής σκεπών και ήταν γνωστός στην περιοχή ως Τρεμάϊν. Τα ίχνη του είχαν χαθεί λίγες μέρες νωρίτερα πριν βουτήξει στα νερά για να βρει όστρακα. Ο άντρας ήταν τρομερά αφυδατωμένος και έζησε θερμοκρασίες μέχρι και 43 βαθμών Κελσίου. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του τηλεοπτικού συνεργείου ο άντρας είχε αποδεχθεί ότι θα πέθαινε όταν τον διέσωσαν.
 «Είχε πει την τελευταία προσευχή του ... Ήταν έτοιμος να πεθάνει και να συναντήσει τον Δημιουργό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.