Latest News

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αναρρώνει σπίτι του ο Τόλης Βοσκόπουλος


Ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, ύστερα από ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, καταπολεμώντας τα συμπτώματα...
μιας ουρολοίμωξης,που του ανέβασε υψηλό πυρετό, αναρρώνει -επιτέλους!- στο σπίτι του, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την προηγούμενη Δευτέρα ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε εξιτήριο από το 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, στο οποίο εισήχθη στις 23 Φεβρουαρίου, προκαλώντας νέα λαχτάρα στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στους πάμπολλους θαυμαστές τους, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε και πάλι νοσηλευτεί για να του αφαιρεθεί όγκος από τον πνεύμονα.
Στο πλευρό του βρίσκεται η κόρη του Μαρία και, φυσικά, η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στην «Espresso» για το πρόβλημα της υγείας του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι καλύτερα και η παραμονή του στο ΓΝΑ οφειλόταν στο ότι έπρεπε να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της ενδοφλέβιας αντιβίωσής του και δεν μπορούσε να γίνει στο σπίτι.
Ομως ο αγαπημένος τραγουδιστής, παρότι τελικά παρέμεινε στο νοσοκομείο περισσότερο από 20 μέρες, συνεχίζει και στο σπίτι του τη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον του. «Εδώ και μία εβδομάδα ο Τόλης είναι στο σπίτι του με τη γυναίκα του και την κόρη του και είναι καλύτερα στην υγεία του. Από πέρυσι, όταν μπήκε στο νοσοκομείο κι έκανε εγχείρηση, μέχρι τώρα που νοσηλεύτηκε ξανά με ουρολοίμωξη ταλαιπωρήθηκε λίγο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οσο για νυχτερινές εμφανίσεις, δεν προβλέπεται προς το παρόν κάτι, μπορεί όμως προς το τέλος του καλοκαιριού οι θαυμαστές του να τον απολαύουν σε κάποια συναυλία. Θα δούμε» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του.