Latest News

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ο Μελισσανίδης απέλυσε τον Πογιέτ!


Η απρόσμενη κίνηση του Γκουστάβο Πογιέτ να εκδώσει ανακοίνωση αποχώρησης του από την ΑΕΚ από τώρα δίχως να έχει ενημερώσει την διοίκηση, εξόργισε τον...
Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο «Τίγρης» έδωσε εντολή να «τελειώσει» απόψε ο Ουρουγουανός τεχνικός και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετέβη στο ξενοδοχείο για να ενημερώσει να αποχωρήσει άμεσα. Λίγο πριν τις 10 και προτού αποχωρήσει με τους συνεργάτες του, ζήτησε από τους παίκτες να κατέβουν στην κεντρική σάλα προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. Ετσι δεν θα είναι προπονητής της ΑΕΚ αύριο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ο Στέλιος Μανωλάς αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Η ανακοίνωση του Πογιέτ
«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα.
Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».