Latest News

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου


Η ερυθρόλευκη γιορτή έχει αρχίσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το 43ο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας...
του Ολυμπιακού.
H βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια κι οι τυχεροί θα βρεθούν στο γήπεδο (τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί) ή όσοι την παρακολουθήσουν από την συνδρομητική τηλεόραση.
Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (19:00) στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού σταδίου θα βρεθούν χιλιάδες παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Μαζί τους θα παρελάσουν όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη Θρύλου με τα Κύπελλα που έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής, ενώ το μαγευτικό αυτό ταξίδι θα έχει κι έναν πιο… μακρινό προορισμό.
Αφετηρία ο Πειραιάς και τέλος της... ρότας το Ρίο Ντε Τζανέιρο, η πόλη της Βραζιλίας που θα "φιλοξενήσει" τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους αθλητές του Ολυμπιακού που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα να γνωρίζουν την αποθέωση από τους ερυθρόλευκους οπαδούς που θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτή τη βραδιά. 
Σημειώνεται ότι από νωρίς το μεσημέρι οι χώροι γύρο από  ‘Γ. Καραϊσκάκης’ γέμισαν με μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων οι οποίοι διασκέδασαν στο ‘Πάρκο των Πρωταθλητών’ που είχε δημιουργήσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά πλέον σιγά, σιγά το ενδιαφέρον στρέφεται σ’ αυτά που θα συμβούν εντός αγωνιστικού χώρου.