Latest News

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που τον πυροβόλησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Τους πυροβολισμούς εναντίον του, βιντεοσκόπησε ένας άνδρας στο Σικάγο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο 31χρονος μεταφόρτωνε εκείνη την ώρα το βίντεο στο Facebook, πιθανόν μεταδίδοντας ζωντανά τους πυροβολισμούς που ήδη ακούγονταν στην νότια πλευρά της πόλης, αφού στην αρχή του βίντεο ακούγεται ένας άντρας να συμβουλεύει το θύμα να κρυφτεί, χαριτολογώντας.
Δευτερόλεπτα αργότερα, ο ήχος των πυροβολισμών ακούγεται εντονότερα, και αφού ο 31χρονος πέφτει στο έδαφος, η κάμερα προλαβαίνει να αποθανατίσει τον άνδρα που του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής. Το θύμα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία ερευνά ακόμα την αυθεντικότητα του βίντεο, η περιοχή όμως μοιάζει να είναι η ίδια με αυτή στην οποία μέλη συμμορίας άνοιξαν πυρ.
Σύμφωνα με το τοπικά μέσα, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο έχει ταυτοποιηθεί ως μέλος της συμμορίας και καταζητείται από την αστυνομία. Το περιστατικό είναι ένα από τα εννέα παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν την ίδια μέρα, και είχαν ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και επτά τραυματίες.
Το Σικάγο ανήκει στις πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά ένοπλης βίας στις ΗΠΑ, ενώ μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, η πόλη είχε το υψηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών σε σχεδόν δύο δεκαετίες.