Latest News

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Άτυχος ταξιτζής δέχεται επίθεση από μεθυσμένη γιατρό! (BINTEO)



Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει μία νεαρή γιατρό να επιτίθεται σε έναν... άτυχο οδηγό ταξί στους δρόμους του Μαϊάμι! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η γυναίκα που είναι ολοφάνερα μεθυσμένη, σπάει το ταξί, και το περιστατικό φυσικά γίνεται και η αιτία απόλυσής της!
Η Anjali Ramkissoon, είναι νευρολόγος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την διαρροή του βίντεο που την δείχνει να είναι εκτός εαυτού και να επιτίθεται εναντίον ενός οδηγού ταξί στο Μαϊάμι! Για μία... κούρσα!
Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου 2016, στην περιοχή Brickell του Μαϊάμι, ωστόσο όταν το βίντεο "ανέβηκε" στο YouTube, από τον Juan Cinco, έκανε... πάταγο!
Ο ίδιος δήλωσε πως είχε καλέσει ένα ταξί και μόλις εμφανίστηκε ο άτυχος -όπως αποδείχτηκε- οδηγός, "η γυναίκα πετάχτηκε από το πουθενά και μπήκε στο πίσω κάθισμα, αρνούμενη να βγει. Είπαμε στον οδηγό πως δεν μας πείραζε να ακυρώσουμε την κούρσα, αλλά εκείνος δεν θέλησε να την πάει πουθενά και της έλεγε να βγει από το όχημα".

Στο βίντεο η γυναίκα δεν σταματάει να βρίζει τον ταξιτζή ενώ αρκετές φορές προσπαθεί να τον χτυπήσει, πριν τελικά εκείνος την απωθήσει, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Φωτό από youtube

Τότε εκείνος επιχειρεί να μπει στο ταξί του για να φύγει, αλλά η κοπέλα σηκώνεται και μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού για να μη φύγει! Εκείνος βγαίνει ξανά από το όχημα, με την κοπέλα να γίνεται ακόμη πιο έξαλλη και να ξεκινά να σπάει το εσωτερικό του αυτοκινήτου!

Η κοπέλα συνεχίζει να σπάει... ό, τι βρίσκει μπροστά της, ανοίγοντας την πόρτα απλά για να πετάξει πράγματα στο δρόμο, ενώ σκορπάει ακόμη και χαρτιά που υπάρχουν στο ταξί!

Δείτε το απερίγραπτο βίντεο: