Latest News

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Οι τελευταίες στιγμές της 8χρονης Cherish - Τη βίασε και τη σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)


Το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αποκάλυψε τον ένοχο του φριχτού βιασμού και της δολοφονίας της 8χρονης... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΟ Donald Smith την  Cherish Perrywinkleπαρέσυρε ενώ βρισκόταν για ψώνια με τη μητέρα της.

Ανατριχίλα προκαλούν το βίντεο και το τηλεφώνημα της μητέρας της 8χρονης Cherish την ημέρα της εξαφάνισης της. Η ανήλικη βρισκόταν σε υποκατάστημα του Walmart με τη μητέρα και τις αδερφές της όταν τις προσέγγισε ο Daniel Smith και προσφέρθηκε να τις βοηθήσει. Φέρεται να δελέασε την 8χρονη για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Στο βίντεο φαίνεται η Rayne Perrywinkle με τις τρεις κορούλες της να ψωνίζουν ρούχα. Ισχυρίζεται ότι ο Donald Smith την πλησίασε και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Φαίνεται ότι ο 56χρονος είναι προσκολλημένος στη μικρή Cherish. Όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη στην 8χρονη.

Προσφέρθηκε να τους αγοράσει χάμπουργκερ από τα McDonald's που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος του καταστήματος. Η Cherish πήγε μαζί του και δεν επέστρεψαν ποτέ. Στα πλάνα φαίνονται να σταματούν για περίπου 40 δευτερόλεπτα έξω από τα McDonald's πριν μπουν σε ένα άσπρο βαν και εξαφανιστούν. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που είδαν την Cherish ζωντανή.