Latest News

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τα tips για ν' απολαύσεις ξανά το σεξ !

Οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν πολλά θετικά. Νιώθεις ασφάλεια, ικανοποίηση και...
συντροφικότητα. 
Από την άλλη όμως, στα αρνητικά του πράγματος, το σεξ μπορεί να γίνει βαρετό. Για κάποια ζευγάρια αυτό δεν ισχύει.
Πως; Δείτε παρακάτω τα μυστικά των ζευγαριών, που είναι χρόνια μαζί, για να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή καυτή και την σχέση σας ζωντανή.
Μιλάνε για το σεξ
Οι άνθρωποι που είναι χρόνια σε σχέση νιώθουν οικειότητα μεταξύ τους. Αυτή η οικειότητα οδηγεί ή πρέπει να οδηγεί στο να μιλάς ανοιχτά με τον-την σύντροφο σου για τη σεξουαλική σας ζωή. Όταν μπορείς να πεις τι σου αρέσει και τι όχι, μπορείς να βοηθήσεις το άλλο σου μισό να σου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση. Ακόμα, όταν γνωρίζεις το σώμα του άλλου μπορείς να αισθανθείς και τις ανάγκες του ακόμα καλύτερα.
Παίζουν παιχνίδια
Το σεξ θέλει φαντασία. Μη φοβάστε να παίξετε ρόλους, να κάνετε το παιχνίδι με τον/την σύντροφό σας πιο πικάντικο. Θα δείτε πως αποδίδει. Τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί δοκιμάζουν μια σειρά από τρικς και κόλπα - όπως τα sex toys ή ή ανταλλαγή συντρόφων - και καταλήγουν ευχαριστημένα και σεξουαλικώς υγιή. 
Εστιάζουν στην ικανοποίηση τους
Το σεξ έχει να κάνει με την ικανοποίηση που παίρνεις μα και με εκείνη που δίνεις. Τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί ασχολούνται βαθιά με την αλληλοικανοποίηση τους και το αποτέλεσμα είναι να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ηδονής.