Latest News

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός έπεσε θύμα κλοπής - Του έκλεψαν τη BMW στο κέντρο της Αθήνας



Το φυσάει και δεν κρυώνει ο γνωστός ηθοποιός, καθώς  έπεσε θύμα κλοπής αργά το βράδυ του...
περασμένου Σαββάτου.
 Άγνωστοι έκλεψαν το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας BMW, που βρισκόταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας κι έγιναν καπνός!
Ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γαμπροί για πούλημα», στο θέατρο Ακροπόλ, την ώρα που το αμάξι του έκανε «φτερά», διασκέδαζε με την παρέα του σε πολύ γνωστό κλαμπ-ρεστοράν της περιοχής. Τα γέλια και τα αστεία διαδέχτηκαν το σοκ και η απελπισία του Κώστα Κόκλα, όταν περασμένα μεσάνυχτα πήγε στη συμβολή των δύο οδών, όπου είχε παρκάρει την BMW του και έμεινε με το στόμα ανοιχτό και τα κλειδιά στο χέρι, όταν είδε πως έλειπε. Επαθε σοκ και αμέσως επικοινώνησε με την Αστυνομία.
«Μου το έκλεψαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης» λέει στην «Espresso» ο Κώστας Κόκλας στεναχωρημένος, καθώς δεν είναι και λίγο να σου «σηκώνουν» το αυτοκίνητο όχι από κάποιο απόμερο σημείο, αλλά από το κέντρο της πόλης, όπου η κίνηση, ειδικά τα σαββατόβραδα, είναι αυξημένη. «Το είχα αγοράσει πριν από τρία χρόνια και πραγματικά δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω» συμπληρώνει.
Ο τηλεοπτικός αστυνόμος Αντώνης Αντωνίου (είναι ο ρόλος του στο επιτυχημένο κωμικό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές») ακολούθησε τις οδηγίες που του έδωσε η Αμεση Δράση. Κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, αυτό της Ακρόπολης, στην οδό Λεωχάρους, όπου έκανε δήλωση κλοπής αλλά και καταγραφή των προσωπικών αντικειμένων που υπήρχαν στο εσωτερικό της κλεμμένης BMW. Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη, όταν τον είδαν να διασχίζει το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και έδειξαν μεγάλη κατανόηση για την ατυχία του. Οι Αρχές «χτενίζουν» το λεκανοπέδιο της Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα, όμως ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.