Latest News

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Φρίκη: Αποκεφάλισε τρίχρονο κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό αγριότητας εκτυλίχθηκε  στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι, όταν ένας άνδρας όρμηξε σε ένα τρίχρονο κορίτσι που έκανε ποδήλατο και το αποκεφάλισε. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Η άτυχη μικρή που βρισκόταν μαζί με την μητέρα της έξω από σταθμό του μετρό και έκανε ποδήλατο δέχθηκε την επίθεση του μανιακού δολοφόνου, με την μητέρα ανίκανη να σταματήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είναι ηλικίας 33 ετών και έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μόνο το επίθετο του, που είναι Γουάνγκ.
Το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας μετέδωσε ότι ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει απασχολήσει και παλιότερα την αστυνομία για αδικήματα που αφορούσαν ναρκωτικά.
Επίσης, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι TVBS ο δράστης έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας του φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές ότι ο γιος του ζει στο σπίτι μαζί του και είναι άνεργος. Ο δράστης ο οποίος αμέσως ακινητοποιήθηκε από περαστικούς προτού παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο, έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και ανακρίνεται, ενώ πλήθος ανθρώπων έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο, σοκαρισμένο και εξαγριωμένο από την βαρβαρότητα του.Λίγο νωρίτερα εξαγριωμένοι πολίτες προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη.