Latest News

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Σκότωσε τον εραστή της επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί!

Η 21χρονη κοπέλα έκοψε τον λαιμό και ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της όταν ανακάλυψε πως είχε τραβήξει κρυφά sex tape από τις ερωτικές...
τους περιπτύξεις.
Η Φατεμά Ακχτέρ Σοναλί στο Μπαγκλαντές το έκανε ως εκδίκηση επειδή ο φίλος της δεν ήθελε να την παντρευτεί, ενώ, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της υπόθεσης, το θύμα  βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους περιπτύξεις κρυφά. Η κοπέλα ανακάλυψε στο λάπτοπ του εραστή της και βίντεο από τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.
«Είναι σπάνιο για μια γυναίκα να καταδικάζεται σε θάνατο αλλά η περίπτωσή της είναι ξεχωριστή. Παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον εραστή της επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί και επειδή κατέγραφε κρυφά τις ερωτικές τους περιπτύξεις» σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας.
Στην ομολογία της η 21χρονη είπε ότι έδωσε στον 28χρονο εραστή της αναψυκτικό όπου είχε βάλει 20 υπνωτικά χάπια. Όταν έπεσε αναίσθητος, του έδεσε τα χέρια και τα πόδια πριν του κόψει τον λαιμό. Μετά έκοψε το στήθος του και του ξερίζωσε την καρδιά.
«Είπε στο δικαστήριο ότι ήταν περίεργη να δει πόσο μεγάλη ήταν η καρδιά του. Είπε ότι ένας άντρας πρέπει να έχει «μεγάλη» καρδιά για να κάνει τέτοια τρομερά εγκλήματα» σημείωσε ο εισαγγελέας.
Το φριχτό έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2014 και μπορεί να ασκηθεί σε Ανώτερο Δικαστήριο. Αν δεν αλλάξει η θανατική ποινή,  η Σοναλί θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κρεμαστεί στο Μπαγκλαντές.