Latest News

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τρεις άνδρες παρενοχλούν κοπέλα σε μπαρ και το… πληρώνουν ακριβά (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην αρχή έμοιαζε με μία τυπική προσέγγιση αρσενικού σε θηλυκό μέσα σε ένα μπαρ, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, εξελίχθηκε σε παρενόχληση με...
απρόσμενα θύματα.
Η κοπέλα έπινε το ποτό της, όταν ένας από τους τρεις άνδρες που κάθονταν απέναντι την προσέγγισε, η κοπέλα δεν ενδιαφέρθηκε και ο άνδρας έφυγε. Όμως ο «πληγωμένος» ανδρισμός του κυρίου που έφαγε την… χυλόπιτα τον οδήγησε στο να κάνει μία απρεπή χειρονομία προς την κοπέλα την οποία φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει από το χέρι όταν περνάει από δίπλα του.
Η κοπέλα, η 19χρονη Gili Ganani, απομακρύνθηκε από τον άνδρα ο οποίος της επιτέθηκε και πήρε το μάθημα που του άξιζε.
Όταν οι δύο άνδρες είδαν ότι ο η Gili εβγαλε νοκ-άουτ τον φίλο τους, έσπευσαν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτοί το μάθημά τους.
Το βίντεο το είδαν περισσότεροι από 8 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, η 19χρονη αντιμετωπίστηκε ως «βιονική γυναίκα» όμως όπως έγινε γνωστό ήταν μία πολύ επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία για την αυτοάμυνα με τη μέθοδο του Krav Maga. Η ίδια σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο France 24 είπε ότι έκαναν αυτό το βίντεο για να κινητοποιήσουν τις γυναίκες για την σημασία της αυτοάμυνας.