Latest News

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Κόκκινο το Κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών!


Ο Ολυμπιακός σήκωσε το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας του στο...
γυναικείο μπάσκετ! 
Οι ερυθρόλευκες βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Παναθηναϊκό αλλά και σε μέτρια μέρα επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους (63-60).
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -10 και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του και βάζοντας πλέον πλώρη για το νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του παρότι έχει το μισό μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, κοίταξε στα μάτια για 40 λεπτά τον «αιώνιο» αντίπαλό του, ο οποίος τα τελευταία χρόνια - αποτελεί τη συνέχεια του Ελληνικού - κυριαρχεί στο γυναικείο μπάσκετ έχοντας σταθερό και ποιοτικό κορμό. Οι 9 από τις 12 παίκτριες παραμένουν υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννης και από την σεζόν 2013-14 ως την φετινή έχει πάρει δύο σερί πρωταθλήματα και πλέον... τρίτωσε και το καλό των Κυπέλλων. 
H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, κλείνοντάς τη μάλιστα με... ιδιαίτερο τρόπο: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κούπες είναι αμέτρητες...».