Latest News

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Σύμφωνο συμβίωσης: Ιβάν, «Τίγρης» και Αλαφούζος εναντίον Μαρινάκη


Τα όσα ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίσσονται στη φετινή αγωνιστική περίοδο σε αγώνες του Ολυμπιακού έχουν οδηγήσει τους...
παράγοντες των μεγάλων συλλόγων στη δημιουργία μετώπου για την εξυγίανση πριν θρηνήσουμε θύματα.
Η ματαίωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε στο ίδιο τραπέζι τους ισχυρούς άνδρες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσαν επί τάπητος τα όσα ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο μεγάλος αντίπαλος βέβαια σε αυτή την υπόθεση είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τον οποίον θεωρούν πληγή, καθώς το όνομα του έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.
Οι τρεις πρόεδροι αποφάσισαν να κινηθούν λοιπόν ενάντια σε αυτά που χαρακτηρίζουν πλοκάμια του εφοπλιστή έτσι όπως θεωρούν τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ για την οποία εκτιμούν πως μεροληπτεί υπέρ των ερυθρολεύκων και θα πρέπει να φύγει άμεσα.
Ο μεγάλος και κοινός στόχος, όπως αυτός αποφασίστηκε στην πρώτη επαφή των τριών, είναι να τελειώσει αυτή η κατάσταση στην ΕΠΟ,  στόχος για το οποίο θα γίνουν ξεκάθαρες και συγκεκριμένες κινήσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
Ο Ιβάν Σαββίδης προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης των ιδιοκτητών των ΠΑΕ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπου θα υπάρξει δέσμευση από όλους για υγιή ανταγωνισμό.
Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται κάτι ηχηρό τις επόμενες ημέρες, με  στόχο να πέσει η διοίκηση της ΕΠΟ.
Αυτό προϋποθέτει άμεσες κινήσεις, οι οποίες φαίνεται πως ήδη έχουν δρομολογηθεί!paraskhnio.gr