Latest News

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Φρίκη: Αποκεφάλισε την κοπέλα του κι έκανε σεξ με το κεφάλι της, φορώντας το φόρεμα της (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι πασίγνωστος Ρώσος τραγουδιστής αποκεφάλισε την 22χρονη κοπέλα του  και στη συνέχεια  έκανε σεξ με το κεφάλι της φορώντας, μάλιστα, ένα από τα...
φορέματά της.
Το έγκλημα σημειώθηκε στο Βόρονεζ, στη νοτιοδυτική Ρωσία, όταν ο γνωστός μουσικός της punk, Αλεξάντερ Γ., γνωστότερος ως Pussy, αφού αποκεφάλισε την 22χρονη κοπέλα του Βικτώρια, έκανε σεξ με το κεφάλι της, φορώντας ένα από τα φορέματά της.
H αστυνομία αρχικά εντόπισε το πτώμα της 22χρονης  και λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε και το κεφάλι της.
Ο 23χρονος μουσικός, όπως αναφέρει η «Daily Mail», είχε αδυναμία στα γυναικεία ρούχα και στο να αυνανίζεται δημοσίως με αποτέλεσμα όταν το κατάλαβαν από το συγκρότημα του να τον διώξουν. Η αστυνομία εικάζει πως όταν η κοπέλα του ανακάλυψε πως φοράει τα ρούχα της και  βάφεται με τα καλλυντικά της, θέλησε να τον παρατήσει και τότε αυτός την σκότωσε.
Σύμφωνα με μέλη του συγκροτήματος, προσπάθησαν πολλές φορές να τον πείσουν να σταματήσει, αλλά πάντα κατάφερνε να αποφεύγει τη συζήτηση για το θέμα.
Κατά την ανάκριση, ο 23χρονος άντρας δήλωσε πως είναι ψυχικά άρρωστος και μεταφέρθηκε αμέσως σε ψυχιατρική κλινική για άγνωστο διάστημα, αποφεύγοντας έτσι τη δίκη για το φρικιαστικό του έγκλημα.