Latest News

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η οργή της Αντέλ για τους τρομοκράτες των Βρυξελλών: «Γ@μ#μ%νοι» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Αντέλ δεν έκρυψε την οργή της για τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στη συναυλία που είχε χθες το βράδυ στο Ο2 του Λονδίνου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βγαίνοντας στη σκηνή η Αντέλ με μια «πύρινη» ομιλία κατά των τρομοκρατών εκφράζοντας τη συμπαράσταση της στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.
Την ίδια ώρα οι θαυμαστές της είχαν φωτίσει τα κινητά τους δημιουργώντας ένα πολύ συγκινητικό σκηνικό, σε ένδειξη συμπαράστασης στις Βρυξέλλες.
Η 27χρονη τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά «Είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο. Εύχομαι όλοι να ήρθατε εδώ για να σας ψυχαγωγήσω. Είμαι εδώ για να σας ψυχαγωγήσω, ώστε να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, ώστε να είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτούς τους γ@μ#μ%ν@υς. Είστε γ@μ#μ%νοι». 
Ανάμεσα στους θαυμαστές της Αντέλ που παρακολουθούσαν τη συναυλία ήταν και το 23χρονο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, που λίγη ώρα αργότερα έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.Έγραψε χαρακτηριστικά: «Έκλαψα πολύ και γέλασα ακόμα περισσότερο. Ένα πραγματικά όμορφο και εμπνευσμένο σόου. Ευχαριστώ Αντέλ που είσαι ο εαυτός σου».