Latest News

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ωρα ντέρμπι: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο Φάληρο


Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 26η αγωνιστική δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ντέρμπι αιωνίων...
στο «Γ.Καραϊσκάκης». Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (NS1), σε μια αναμέτρηση με έπαθλο εκτός από τους βαθμούς, το γόητρο.
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για μια ακόμη χρονιά, την ώρα που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να διατηρηθεί σε επαφή με την 2η θέση και την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι μετά την απώλεια του αήττητου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν θέλουν να ηττηθούν σε ένα δεύτερο συνεχόμενο αθηναϊκό ντέρμπι και σύνθημα στα χείλη όλων είναι η νίκη απέναντι στους πράσινους.
Στο τριφύλλι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση, η οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης, μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου την περασμένη αγωνιστική. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα ηγηθεί της αποστολής των πράσινων, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή προκειμένου να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι.
Τα αγωνιστικά πλάνα
Χωρίς τους Τζίμι Ντουρμάζ και Ομάρ Ελαμπντελαουΐ αλλά και τους Μπουχαλάκη, Ζντιέλαρ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την «ερυθρόλευκη» αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται τα ονόματα του Σουηδού άσου και του Νορβηγού μπακ που έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με το «τριφύλλι». 
Την αποστολή αποτελούν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας και Βούρος. 
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα έχει μια σημαντική απώλεια της τελευταίας στιγμής αφού αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ίωσης ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Αντρέα Στραματσόνι απέκλεισε και τον Εβαντζελίστα αν και όλη την εβδομάδα συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες για να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού.
Το κενό του Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να καλυφθεί από τους Κουτρουμπή και Μολέδο ενώ οι Μέστο και Πράνιτς θα συμπληρώσουν την 4άδα στην άμυνα.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.