Latest News

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης μετά από τρεις ημέρες παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και...
σήμερα, όπως μας ενημέρωσε και πάλι η σύζυγός του, διασωληνώθηκε και αναμένεται να μπει στην εντατική.
Η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε: «Διασωληνώθηκε... περιμένοντας για κρεβάτι εντατικής...», τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.
Πριν από τρεις ημέρες μέρες, η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης εισήχθη στο νοσοκομείο με αιμορραγία...
«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου... ο Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγιας... όπως ήταν φυσικό πήρα το 166. Δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στου Γεννηματά... μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό... ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος.
Το όνομα αυτού Αρμένης. Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. Είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;Γειά σου ρε αλήτη Τσίπρα που κατέστρεψες ότι απέμεινε. Καληνύχτα νυχτοπούλια μου», είχε γράψει η Μαρία Μπάρκουλη για την κατάσταση της υγείας του.
Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Ανδρέα Μπάρκουλη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται πολύ με την υγεία του.