Latest News

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις τη γυναίκα που σε απάτησε! [βίντεο]

Ο νεαρός άνδρας υποψιαζόταν πως η σύντροφός του τον απατούσε και για να την πιάσει στα πράσα δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Plenty Of Fish -μία εφαρμογή όπου κανείς βρίσκει ταίρι- επειδή είδε ότι και η σύντροφός του είχε δικό της προφίλ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κάικ Μπόγκες ετοίμαζε την εκδίκησή του για καιρό περιμένοντας την γιορτή των ερωτευμένων για να θέσει το σχέδιό του σε εφαρμογή! Αυτή είναι η στιγμή που αποφασίζει να της αποκαλύψει ότι ξέρει τα πάντα για τις απιστίες της και να της πει πως δεν την θέλει πια στο σπίτι…Αφού της έκλεισε τα μάτια την  οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου είχε προετοιμάσει τα πάντα αφήνοντάς την να ρίξει μία γρήγορη ματιά σε ροδοπέταλα που είχε ρίξει στο πάτωμα και ένα λούτρινο ελεφαντάκι. Στην συνέχεια της είπε πως της ετοίμασε μία έκπληξη με την οποία ίσως θύμωνε... Της ξαναέκλεισε τα μάτια και της δίνει ένα ντοσιέ μέσα στο οποίο ήταν τυπωμένες οι συνομιλίες που είχε με άλλους άνδρες στο ίντερνετ.
Της άνοιξε τα μάτια, της είπε πως γνωρίζει ότι τον απατά και πως πλέον δεν την θέλει στο σπίτι του αφού προηγουμένως την ενημέρωσε πως το βίντεο που τραβούσε ο αδελφός του  θα ανέβει στο YouTube.
Όσο για τη δική της αντίδραση; Η κοπέλα αντέδρασε ψύχραιμα και έφυγε, όχι δηλαδή πως είχε και πολλά περιθώρια…
Το βίντεο είναι απολαυστικό!