Latest News

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μητέρα βασάνιζε και κακοποιούσε τα παιδιά της


Τα βίαζε, έσβηνε τσιγάρα στα κορμάκια τους, τα έκαιγε με καυτό λάδι και τα φυλάκιζε το υπόγειο για να τα τιμωρήσει. Ο λόγος για μια «μητέρα» από την Πέλλα, που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αγοράκια της…

Τα δύο αγόρια, ηλικίας εννέα και 11 ετών, ζούσαν στην «κόλαση» τα τελευταία πέντε χρόνια και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας. Πλέον φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων και προσπαθούν να επουλώσουν τις «πληγές» τους.
Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής έγιναν γνωστές από πηγές της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.
Προηγουμένως, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.