Latest News

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μετά από ληστεία σε σπίτι πρώην αστυνομικού στο κέντρο του Πειραιά

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία σε σπίτι πρώην αστυνομικού στον Πειραιά που σημειώθηκε...
τα ξημερώματα. 
Μια 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, μέσα στον 6ο όροφο διαμερίσματος, όπου διέμενε σεπολυκατοκία στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 25, στον κέντρο του Πειραιά. 
Η άτυχη γυναίκα μαζί με τον 75χρονο σύζυγό της, είχαν πέσει νωρίτερα θύματα ληστείας από τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι είχε επιστρέψει από την απογευματινή έξοδο όταν ήρθε αντιμέτωπο με τα τρία άτομα. Οι δράστες που είχαν διαρρήξει την οικία με σκοπό τη ληστεία, ακινητοποίησαν και έδεσαν την 59χρονη και στη συνέχεια και το σύζυγό της.
 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως τους ληστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι βρήκε η 59χρονη σύζυγος του πρώην αστυνομικού στον Πειραιά. Οι τρεις ληστές την έδεσαν και την φίμωσαν και περίμεναν να ανεβεί στο σπίτι ο σύζυγος της. Μόλις τον είδαν τον ακινητοποίησαν και τον άφησαν σε άλλο δωμάτιο.
Οι ληστές έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά και αργότερα εξαφανίστηκαν. Κάποια στιγμή, ο 75χρόνος συνταξιούχος αστυνομικός λύθηκε βρήκε τη γυναίκα του νεκρή...Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,
η 59χρονη δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και στη νεκροτομή θα αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου. Ο συνταξιούχος αστυνομικός είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση. Με την υπόθεση ασχολείται η ασφάλεια Αττικής, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ενώ αξιωματικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα ψάξουν για DNA και αποτυπώματα.

Περισσότερα εδώ