Latest News

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός ο τύπος πουλά βαζάκια με... αέρα κοπανιστό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μόνο για την ευρηματικότητα του δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο 27χρονος, ο οποίος είχε την ιδέα να «κλείνει» φρέσκο αέρα από τη εξοχή σε βάζα και να τα στέλνει...
σε Κινέζους!
Μάλιστα οι άνθρωποι της κινεζικής ελίτ που προμηθεύονται τα βάζα, έναντι 80 λιρών το ένα είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν αυτό το υπέρογκο ποσό μόνο για λίγες… τζούρες φρέσκου αέρα, δεδομένου του μολυσμένου περιβάλλοντος της Σαγκάης και του Πεκίνου.
Τα προϊόντα «Αιθήρ» περιλαμβάνουν αέρα από το Σόμερσετ, την Ουαλία και το Ντορσετ, ενώ κάθε περιοχή έχει τη δική της ποιότητα όπως λέει ο  Βρετανός Leo De Watts, με κάθε περιοχή, δήλωσε για τη δημιουργία αέρα με διαφορετικές ποιότητες.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Watts τα προϊόντα Αιθήρ» φιλτράρονται οργανικά από την φύση καθώς ο αέρας περνάει μέσα από τα φύλλα των δέντρων του δάσους, απορροφά παρθένα νερό καθώς περνά πάνω από ρυάκια και τα ρέματα του δάσους, ενώ χαϊδεύει ορυκτά πλούσια πετρώματα, αφού ανατινάσσεται και η ανέγγιχτη ομορφιά του αέρα συλλέγεται και εμφιαλώνεται».
Από την ημέρα έναρξης της επιχείρησης, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες,  ο Leo έχει υπέρογκα κέρδη, ενώ η τοπική εφημερίδα Dorset Echo αναφέρει πως έχουν πωληθεί ήδη 180 βαζάκια φρέσκου βρετανικού αέρα.Το εντυπωσιακό είναι πως πολλοί από εκείνους που αγοράζουν το προϊόν δεν ανοίγουν ποτέ το βάζο αλλά το κρατούν για την καινοτόμα αξία του.