Latest News

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο: Ηθοποιός κρεμάστηκε στο θέατρο ενώ έπαιζε τη σκηνή του απαγχονισμού!


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεαρός ηθοποιός...
στην Ιταλία, αφού έπρεπε να παίξει σκηνή απαγχονισμού, κρεμάστηκε πραγματικά.
Η μόνη που κατάλαβε τι συνέβαινε ήταν μια θεατής, η οποία σήμανε συναγερμό.
Ο 27χρονος Ράφαελ Σουμάχερ από την επαρχία του Κόμο μόλις είχε τελειώσει τον μονόλογό του και έπρεπε να υποδυθεί τον απαγχονισμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντικατοπτρισμοί» στο πειραματικό θέατρο Lux της Πίζας. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε παίξει ξανά την ίδια σκηνή με επιτυχία, γι' αυτό πέρασε τη θηλιά στον λαιμό και αφέθηκε. Μερικά λεπτά αργότερα τη σιωπή έσπασε η φωνή της γυναίκας, η οποία είπε ότι ο ηθοποιός πέθαινε στα αλήθεια.
Το τρέμουλο
Η κοπέλα πρόσφατα πήρε πτυχίο ιατρικής, οπότε κατάλαβε ότι το τρέμουλο στο σώμα του ηθοποιού ήταν μη φυσιολογικό. Ενημέρωσε τους υπευθύνους του θεάτρου, οι οποίοι κατέβασαν τον ηθοποιό από την αυτοσχέδια αγχόνη, όμως είχε χάσει τις αισθήσεις του. Η κοπέλα προσπάθησε να τον συνεφέρει με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή και ειδοποίησε ασθενοφόρο. Ο Ράφαελ Σουμάχερ διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Πίζας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε κώμα. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, όμως η μητέρα του δεν χάνει την ελπίδα να τον δει να της χαμογελά ξανά. Επίσης θέλησε να ευχαριστήσει τη θεατή, γιατί, όπως είπε, «του έσωσε τη ζωή».

Η αστυνομία άρχισε έρευνα για να εντοπίσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είναι πιθανό να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας. Αντίθετα οι Αρχές επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο ατυχήματος. Κάνουν λόγο για ενδεχόμενο λάθος υπολογισμό στο μήκος της τριχιάς, παρότι την πρώτη φορά η προσπάθεια είχε πετύχει.