Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ουρές και ταλαιπωρία στον Ισθμό της Κορίνθου


Μποτιλιάρισμα και απίστευτη ταλαιπωρία παρατηρείται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού και στο ρεύμα...
προς Αθήνα.
 H ουρά των αυτοκινήτων φθάνει τα δύο χιλιόμετρα, και τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν από την παλαιά εθνική οδό, που έχουν ανοίξει από το πρωί οι αγρότες.
Προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και να διευκολυνθούν οι οδηγοί, οι αγρότες από το μπλόκο του Ισθμού άνοιξαν τώρα και θα κρατήσουν τις επόμενες τουλάχιστον δύο ώρες, ανοικτή τη νέα εθνική οδό στον Ισθμό, στο ρεύμα προς Αθήνα και θα μοιράσουν φυλλάδια με τις θέσεις τους στους διερχόμενους οδηγούς.
Εν τω μεταξύ, από τις 16.00 είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Νεστάνης, έως αύριο το μεσημέρι και παρατηρείται μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος αυτή την ώρα στον Αχλαδόκαμπο.
Νωρίτερα, οι αγρότες της Αργολίδας έκλεισαν για ώρες και την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους, στους Μύλους, ενώ έχουν κλείσει για τις επόμενες δύο ώρες την εθνική οδό Σπάρτης-Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα.