Latest News

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Το ηχητικό Βερναρδάκη για Μαρινάκη

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την τοποθέτηση - βόμβα του υπουργού Χριστόφορου Βερναρδάκη, που συνέδεσε τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το...
«μαύρο χρήμα» και έκανε επίσης λόγο για διαπλοκή και μονοπώλιο! 
 Τα όσα είπε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην Καλαμάτα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, έβαλαν «φωτιές» και προκάλεσαν την αντίδραση του Ολυμπιακού, που εκφράστηκε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» Κώστα Καραπαπά. 
Όπως θα ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα και συγκεκριμένα στο 3:10 ακούγεται να χτυπάει το κινητό τηλέφωνο ενός παρευρισκόμενου με τον ύμνο του Ολυμπιακού. Και στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης κάνει την τοποθέτηση που «άναψε φωτιές» και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των «ερυθρόλευκων».
«Αυτό που άκουσα ήταν το τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο ως έκφραση. Για όσους δεν καταλάβανε ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη. Η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες. Οριζόντιες και μη», λέει ξεκάθαρα ο Βερναρδάκης, όπως αποδεικνύει και το ηχητικό απόσπασμα! 

sdna.gr