Latest News

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η πρώτη κατάθεση της 21χρονης συνοδηγού στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, μια από τις δύο κοπέλες οι οποίες...
επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η νεαρή η οποία δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού, είπε στην αστυνομία ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Μεταξύ άλλων, όμως, η 21χρονη αποκάλυψε στις αρχές ότι λίγο πριν γίνει το τροχαίο, το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αλλά και πως εκείνη δεν φορούσε ζώνη.

«Φύγαμε από εκεί που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα», είπε η Φρόσω, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όμως, οι αστυνομικοί θα την επισκεφτούν ξανά αύριο στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το φονικό τροχαίο.
Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας των δύο πανέμορφων κοριτσιών που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη και τώρα νοσηλεύονται...
σε νοσοκομείο.

H 30χρονη Μίνα Αρναούτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα δυο πρώτα 24ωρα, μετά τα χειρουργεία.


Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους μια φίλη της οικογένειας της 30χρονης είπε πως η Μίνα δεν ακρωτηριάστηκε και πως τα τα πάει καλά, ωστόσο, όπως τόνισε, «θέλει δύναμη και κουράγιο». 


H μητέρα της 30χρονης Μίνας

 

«Της δίνουμε αγάπη. Τα πάει καλά. Θέλει υπομονή και θετική ενέργεια», είπε.




Η δεύτερη κοπέλα, η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κατάγματα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.