Latest News

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τελευταίο αντίο στη Μαρία Παπουτσάκη

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, συγγενείς και φίλοι πλημμύρισαν το Α΄Νεκροταφείο στην κηδεία της Μαρίας Παπουτσάκη που έφυγε σε ηλικία 61 ετών χτυπημένη από...
τον καρκίνο.
Εντός του ιερού ναού του Α' Νεκροταφείου σήμερα το μεσημέρι επικράτησε το αδιαχώρητο. Γι' αυτό και οι περισσότεροι απ' όσους βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη στάθηκαν έξω από τον ιερό ναό σχηματίζοντας ένα πλήθος μαζεμένο κάτω από τη σκιά των πεύκων.
   Ενα πλήθος βουβό που έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι η καλή συνάδελφος, η δημοσιογράφος που κάλυψε με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και μεγάλες επιτυχίες το υπουργείο Παιδείας, το εκκλησιαστικό και άλλα ρεπορτάζ σε πολλά και διαφορετικά δημοσιογραφικά πόστα δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Εφυγε από τη ζωή μόλις 61 ετών ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 
  Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι από το δημοσιογραφικό χώρο, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου αλλά και της εκκλησίας βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τη Μαρία. Τη φίλη, τη συνάδελφο, την επαγγελματία, τη γλυκιά και δοτική Μαρία που αφήνει ένα μεγάλο κενό σ' όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν μα πάνω απ' όλους στον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Μιχάλη Αλέξανδρίδη. 
  Εκεί ήταν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πρώην υπουργοί Χρ. Πρωτόπαππας, Π. Καψής, Θ. Ρουσσόπουλος, Μ. Αποστολάκη.
  Επικήδειους εκφώνησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δωδώνης, η συνάδελφος της Μ. Παπουτσάκη, Μίνα Καραμήτρου, ο Κ. Δρακόπουλος από το ΑΠΕ, ενώ διαβάστηκαν μυνήματα εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του πρώην πρύτανη, Μαρκάτου κ.α. 
@ Καλό ταξίδι...