Latest News

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Νοσοκόμα κακοποιεί 94χρονη που πάσχει από Αλτσχάιμερ (ΒΙΝΤΕΟ+ ΕΙΚΟΝΑ)



Ένα εξοργιστικό βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει μια νοσοκόμα να κακοποιεί μια ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχάιμερ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η κόρη της 94χρονης γυναίκα υποψιαζόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την "νοσοκόμα" που είχε προσλάβει πριν από τρία χρόνια, για να φροντίζει την άρρωστη μητέρα της.
Έτσι, αφού ρώτησε τη νοσοκόμα, αν όλα ήταν καλά και αν είχε κάποιο παράπονο από την εργασία ή την αμοιβή της, αποφάσισε να βάλει κάμερες στο σπίτι για να ανακαλύψει τι γινόταν, όταν εκείνη δεν βρισκόταν στο σπίτι.
AdTech Ad

Στο βίντεο καταγράφεται η απροκάλυπτη επίθεση της νοσοκόμας στη γηραιά κυρία, που όχι μόνο δεν την έχει προκαλέσει, αλλά υπομένει τα χτυπήματα το ένα μετά το άλλο. Η κακοποίηση της διαρκεί 17 ολόκληρα λεπτά, χωρίς να έχει καταγραφεί από την κάμερα τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του σπιτιού.
 
Η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να ενημερώσει τους οικείους της για τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά, λόγω της κατάστασης της υγείας της, πράγμα που φαίνεται να εκμεταλλεύονταν η γυναίκα που τη πρόσεχε.
 
Το υλικό δημοσίευσε η ίδια η κόρη της 94χρονης, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές, όπως και να αναφερθούν ανάλογα περιστατικά κακοποίησης, τόσο σε βάρος της "νοσοκόμας" που πριν προληφθεί πρόσεχε παιδιά, όσο και σε βάρος άλλων γυναικών.
 
Dailymail