Latest News

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Πέθανε ο 27χρονος ηθοποιός που κρεμάστηκε στην παράσταση

Άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός 

που κρεμάστηκε στη θεατρική σκηνή ενώ υποδυόταν τον ρόλο ενός φοιτητή με... υπαρξιακές ανησυχίες. 

Ο 27χρονος Ιταλός Rafael Schumacher νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες σε νοσοκομείο της Πίζας.

Όλα έγιναν μετά το τέλος του μονολόγου του πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του. Είχε ολοκληρώσει τη σκηνή με επιτυχία. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι περισσότεροι θεατές. Επικράτησε σιωπή στον χώρο μέχρι που μία κυρία συνειδητοποίησε πως το τρέμουλο στο σώμα του δεν είναι φυσιολογικό.

Αμέσως, οι άνθρωποι του θεάτρου έσπευσαν να τον κατεβάσουν και η γυναίκα που συμπτωματικά είχε τελειώσει Ιατρική του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ασθενοφόρο.


Ο Rafael βρισκόταν σε κώμα μέχρι που κατέληξε. Η μητέρα του υποστήριξε ότι ο νεαρός ηθοποιός δεν είχε κανένα λόγο να αφαιρέσει τη ζωή του, απαντώντας σε όσους αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί να αυτοκτόνησε.


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πριν περίπου ένα χρόνο ο νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ  είχε πρόσφατα χωρίσει και από την σύντροφό του. Μυστήριο προκύπτει όμως και με το σενάριο της παράστασης που φαίνεται να άλλαξε πριν ανέβει το έργο.


Η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης, ενώ η μητέρα του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.