Latest News

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Νέα επίθεση με 20 μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ...
καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όπου παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ο βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης. Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την παραίτηση του υπουργού μετά τα 17   παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, αλλά ο Ν. Τόσκας απάντησε πως η φύλαξη είναι επαρκής και το ΠΑΣΟΚ ψεύδεται όταν μιλάει για ελάχιστη φρουρά. 

Δεν πέρασαν μερικές ώρες και το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι πέταξαν 20 (!) βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη, την ίδια ώρα που γινόταν επίθεση και σε μια διμοιρία αστυνομικών πολύ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,  στην οδό Βαλτετσίου. Μετά την επίθεση έγιναν 14 προσαγωγές υπόπτων από την Αστυνομία. 

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε ανακοίνωση (σ.σ. η τρίτη για το ίδιο θέμα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο), η οποία με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει τον κ. Τόσκα «καρικατούρα υπουργού» και την κυβέρνηση «παρωδία», θέτοντας «ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον  ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα».
Το βράδυ της Παρασκευής ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε τέσσερις βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων, οι οποίες εξερράγησαν στο εξωτερικό του κτιρίου. Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς να συλληφθεί κανείς.