Latest News

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τυχερούλης 16χρονος κέρδισε ένα μήνα με πορνοστάρ, αλλά η μάνα του δεν τον αφήνει να πάει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα «παράξενο» βραβείο κέρδισε σε διαγωνισμό ιστοσελίδας ο 16χρονος μαθητής...
Ruslan Schedrin. 
Ο έφηβος από τη Ρωσία  ήταν ο επισκέπτης με το no. 100.000 στην νέα ιστοσελίδα, που πουλά virtual όπλα για video games και κέρδισε ένα μήνα παραμονής σε ξενοδοχείο της Μόσχας μαζί με την αισθησιακή πορνοστάρ Εκατερίνα Μακάροβα.

Ο νεαρός δήλωσε ότι αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο, αλλά όταν βεβαιώθηκε πως πραγματικά κέρδισε αυτό το πρωτότυπο βραβείο, ένιωσε ενθουσιασμό και, όπως υποστήριξε, «άρχισε να βράζει μέσα του» στην σκέψη ότι θα περάσει 30 ημέρες με την Μακάροβα, της οποίας τις αναλογίες χαρακτήρισε «καλές».



Η ίδια η Εκατερίνα Μακάροβα, που είχε συμφωνήσει με την ιστοσελίδα να είναι το «έπαθλο» για τον νικητή του διαγωνισμού, ανέφερε ότι στην συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνεται το σεξ με τον 16χρονο μαθητή, αλλά δεν απέκλεισε τίποτα αφού όπως είπε: «Δεν περιλαμβάνεται το σεξ, αλλά η ζωή είναι ζωή».

Ενώ όμως, όπως όλα δείχνουν, η Μακάροβα και ο νεαρός Ρώσος μαθητής ανυπομονούν να συναντηθούν, η μητέρα και η αδελφή του 16χρονου διαφωνούν και αρνούνται να παραλάβει το «βραβείο» του ο μαθητής.



Η μητέρα του Vera Schedrina δήλωσε έξαλλη ότι επιθυμεί ο γιος της να αφοσιωθεί στα μαθήματά του και υποστήριξε ότι, αντί για την πορνοστάρ, η ιστοσελίδα θα έπρεπε να του δώσει ως έπαθλο 100.000 ρούβλια (1.180 ευρώ) ενώ η 17χρονη αδελφή του Diana δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά νεαρά κορίτσια στην ηλικία του αδελφού της με τα οποία θα μπορούσε να βγαίνει ο 16χρονος.

Ο ίδιος ο Ruslan, που έχει παίξει σε μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους για να βγάλει το χαρτζιλίκι του δεν φαίνεται να «οπισθοχωρεί» και υποστήριξε: «Ανυπομονώ να την συναντήσω τόσο πολύ που νιώθω να βράζουν όλα μέσα μου. Το είπα στην μητέρα μου και το έχει πάρει άσχημα, αλλά νομίζω πως το θέμα τελικά θα λυθεί».

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, αν ο 16χρονος μαθητής δεν παραλάβει το «βραβείο» του, έχει δικαίωμα να το πάρει ο νόμιμος κηδεμόνας του, δηλαδή ο πατέρας του, όμως ποια θα είναι άραγε τότε η αντίδραση της μητέρας του;