Latest News

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας για τον Παντελίδη - Δεν φορούσε ζώνη και έτρεχε με 150 χλμ!


Την πρώτη εικόνα για το πως έγινε το δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατάφεραν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της... Τροχαίας Ελληνικού. 
Τα πρώτα στοιχεία λένε πως είκοσι λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί, το μαύρο τζιπ Mercedes ML, βρισκόταν στη γέφυρα εξόδου στο ύψος του πρώην ανατολικού αεροδρομίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης με συνοδηγό την 29χρονη φίλη του. Στο πίσω κάθισμα, βρισκόταν η 21χρονη κοπέλα η οποία ήταν και το μοναδικό άτομο στο μαύρο Mercedes που φορούσε ζώνη. “Οι δύο μπροστινές ζώνες βρέθηκαν “πατημένες” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Δηλαδή, τις είχαν δεμένες και περασμένες στο κάθισμα για να μην χτυπάνε...” αναφέρει “πηγή” της Αστυνομίας

Το μαύρο τζιπ, μπήκε στη στροφή με ταχύτητα που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανδρών της Τροχαίας άγγιζε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Στην είσοδο, το πολυτελές τζιπ φεύγει, προσκρούει στις μπάρες και για 40 περίπου μέτρα “σέρνεται” σε μια τρελή πορεία στα κολονάκια που το καθένα είχε ύψος 40 με 50 εκατοστά. Στη συνέχεια ανατρέπεται, κάνει δύο με τρεις τούμπες στον αέρα και προσγειώνεται ανάποδα. Οι πυροσβέστες που φθάνουν στο σημείο χρειάζονται περίπου μια ώρα να απεγκλωβίσουν τα τρία άτομα που επέβαιναν στο Mercedes... Τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν το γνωστό τραγουδιστή ο οποίος δεν είχε σφυγμό και τις δύο κοπέλες σοβαρά τραυματισμένες.

Στην οδό Ιασωνίδου, υπάρχει κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας η οποία κοιτάζει στο σημείο, ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως ήταν χαλασμένη και δεν έχει καταγράψει το συμβάν. Έτσι οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις των δύο γυναικών τραυματιών να συνθέσουν το παζλ του τρόμου ενώ το όχημα έχει μεταφερθεί σε μάντρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης προκειμένου να εξεταστεί από τους πραγματογνώμονες. Τέλος, θα γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν και σε ποιο βαθμό οι γνωστός τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ.