Latest News

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες κλείνουν σήμερα για 12 ώρες τα Τέμπη - Σε ποιους δρόμους αποκλείουν την κυκλοφορία


Κλειστά τα Τέμπη σήμερα  από  τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, όπως αποφάσισαν οι αγρότες...
του μπλόκου.
Στο μεταξύ, εξετάζουν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό μπλακ-αουτ από το Σάββατο.
Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα το βράδυ στη νέα γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου.
Οι αγρότες των 62 μπλόκων που συμμετείχαν στη συνάντηση της Κατερίνης ομόφωνα συμφώνησαν να συνεχίσουν απαρέγκλιτα την αρχική προσπάθεια «για πλήρη ενοποίηση και ενιαίας κατεύθυνσης του αγώνα όλων των μπλόκων», ενώ συστάθηκε επιτροπή, που θα παραστεί στη συνάντηση της Νίκαιας, την προσεχή Κυριακή, καθώς και όπου αλλού χρειαστεί.
Kλειστά επ' αόριστο σε Κερδύλλια, Νησέλι, Χρυσούπολη, Νίκαια και Ισθμό, ενώ παραμένουν κλειστά επ' αόριστο και τα τελωνεία σε Κήπους και Προμαχώνα με τους αγρότες να επιτρέπουν μόνο σε ελάχιστα φορτηγά να περνούν καθημερινά μόνο και μόνο για να μην υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Στις Μικροθήβες θα κλείσει από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα
Τα υπόλοιπα μπλόκα θα συνεχίσουν τον αποκλεισμό από 12 ως 2 το μεσημέρι και από 6 ως 9 το απόγευμα ενώ από αύριο το μεσημέρι ως τις 12 της Κυριακής τα μπλόκα θα κατεβάσουν ρολά σε όλους τους δρόμους.
Οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου στην Αιτωλοακαρνανία, θα πραγματοποιήσουν στις 10:30 το πρωί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη του ΟΠΕΚΕΠΕ Μεσολογγίου, ενώ στις 5:00 το απόγευμα, θα αποκλείσουν για πέντε ώρες την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Το Σάββατο, όπως ανακοίνωσαν, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρο αποκλεισμό του κόμβου Κεφαλόβρυσου από τις 12:00 το μεσημέρι, έως και τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.