Latest News

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Χαμός στο TWITTER με την πρόταση - ανέκδοτο Τριανταφυλλίδη για τα δίδακτρα στα Δημόσια Σχολεία

Μποφόρ αντιδράσεων προκάλεσε η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τριανταφυλλίδη να μπουν δίδακτρα και στα …

δημόσια σχολεία. 
 O Τριανταφυλλίδης πρότεινε τα δίδακτρα αυτά να οριστούν στα 600 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 60 ευρώ το μήνα και τα χρήματα αυτά να διατεθούν για τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργία των σχολείων και των εκπαιδευτικών, ώστε οι μαθητές να διδάσκονται όλα όσα χρειάζονται εντός του σχολείου και να μην καταφεύγουν στα φροντιστήρια.
Η πρόταση του προκάλεσε πολλά ερωτήματα, ακόμη κι αν όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής θα υπάρχουν επ' αυτού εισοδηματικά κριτήρια.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου "άδειασε" έμμεσα τον βουλευτή, μέσω twitter«Η διασφάλιση του δημόσιου- δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης βασική δέσμευση της Αριστεράς. Προχωράμε σε περισσότερο καλύτερο δημόσιο σχολείο» έγραψε η Ράνια Σβίγκου.
ras.jpg

Χαμός στο Twitter με την πρόταση Τριανταφυλλίδη
"Φωτιά" πήρε και το twitter με την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, να επιβληθούν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία!
Οι περισσότεροι χρήστες εξοργίστηκαν, καυτηριάζοντας την πρόταση Τριανταφυλλίδη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχασαν ούτε και με αυτή την είδηση το χιούμορ τους.
Το σίγουρο είναι ότι η πρόταση προκάλεσε “σεισμό” στο Twitter ! Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες το όνομα του κ. Τριανταφυλλίδη έγινε το πρώτο στα ελληνικά «trends» στο Twitter.
trends.jpg


Το star.gr αλίευσε τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζει:  


tweets.jpg
tweets22.jpg

tweets33.jpg

tweets44.jpg


tweets55.jpg

tweets66.jpg

tweets77.jpg

tweets88.jpg

triadaflly.jpg

didaktra.jpg