Latest News

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αυτό είναι το super model που συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια…(ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το topmodels έκανε δεκάδες εξώφυλλα σε διεθνή περιοδικά και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Victoria‘s Secret...

Η Στέφανι Σέιμουρ (StephanieSeymour) αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει αφού η ομορφιά της δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τη σύλληψη της!
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Στέφανι Σέιμουρ συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το πρώην super model βρισκόταν στοΓκρίνγουιτς του Κονέκτικατ, πίσω από το τιμόνι του Range Roverτης. Ενώ ήταν σταθμευμένη σε ένα σήμα « stop », έκανε αναστροφή και χτύπησε το όχημα που βρισκόταν από πίσω της.
Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ, εκείνη το αρνήθηκε. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της.
Τελικά, η Στέφανι Σέιμουρ αφέθηκε ελεύθερη αφού έδωσε εγγύηση 500δολαρίων. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει με την Δικαιοσύνη. Το πρώην super model με τη μεγάλη καριέρα, θα πρέπει να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Στάμφορντ, στις αρχές Φεβρουαρίου. Και είναι δεδομένο ότι, ούτε εκεί, εάν οι εξηγήσεις της δεν είναι πειστικές, η ομορφιά της θα σταθεί παράγοντας ικανός να αποτρέψει τον «πέλεκι» να πέσει πάνω της.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι από τους εγχώριους stars που κάνουν ό,τι θέλουν. Ακόμη και εδώ, που οι νόμοι ορισμένες φορές εφαρμόζονται ανάλογα με το «ποιος»/«ποια» και «τι» είναι, υπάρχουν όρια πάνω από τα οποία δεν είναι κανείς.
Σημειωτέον, η Σέιμουρ ήταν ένα από τα topmodels που «έλαμψαν» στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στη δεκαετία του 1990. Εκανε δεκάδες εξώφυλλα σε διεθνή περιοδικά και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Victorias Secrettopmodels.gr