Latest News

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αυτή η μη-τέρα κακοποιούσε σεξουαλικά on-line την 11 μηνών κόρη της, επί πληρωμή από παιδόφιλους (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μια 24χρονη μη-τέρα συνελήφθη με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 11 μηνών κόρη της on line, λαμβάνοντας αμοιβή από Βρετανούς και Αμερικανούς παιδόφιλους...
που παρακολουθούσαν.   
Την κακοποίηση της κόρης από τη μητέρα ανακάλυψαν οι αμερικανικές αρχές που ειδοποίησαν τη ρουμανική αστυνομία. Η ανακάλυψη έγινε στη διάρκεια έρευνας για τον 31χρονο Brandon Gressette που συνελήφθη πέρσι για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας.   
  Η Roxana Elena Onu εμφανιζόταν στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «brunetelovex2». 

Όπως έδειξε η έρευνα, η 24χρονη Ρουμάνα είχε 13 μεταφορές χρημάτων από παιδόφιλους και εισέπραξε 9000 ευρώ.   Η 24χρονη είπε στην αστυνομία ότι πίστευε πως η κόρη της δεν θα επηρεαζόταν συναισθηματικά από την κακοποίηση επειδή ήταν μόλις 11 μηνών. «Θεωρούσα πως όλα είναι ένα παιχνίδι», τόνισε. Για να στηρίξει μάλιστα περισσότερο την δικαιολογία της είπε ότι δεν κακοποίησε και τον γιό της επειδή αυτός ήταν 3 ετών και θα επηρεαζόταν.     
Η ίδια ανέφερε ότι έκανε video-chat και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.  «Ορισμένοι από τους πελάτες μου ήξεραν πως είχα γεννήσει και μου ζητούσαν να τη γδύσω και να την αγγίξω. Συμφώνησα να το κάνω για τα λεφτά. Κάποιοι μου έδιναν 500 δολάρια, άλλοι 100».