Latest News

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

O Λέσι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου


Ο Κλοντ Τζέιμς Λέσι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη και δεν ήταν έγκλημα της στιγμής, όπως...
εκείνος υποστηρίζει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, ο συζυγοκτόνος είχε στην κατοχή του περίπου 3.500 ευρώ τη στιγμή της σύλληψης ενώ οι αξιωματικοί δηλώνουν πως " Δεν πας στο σπίτι της πρώην γυναίκας σου με τόσα χρήματα στην τσέπη αν δεν έχεις... σχεδιάσει κάτι». 
Το άλλο στοιχείο που δείχνει πως ο Λέσι είχε προετοιμαστεί για το στυγερό έγκλημα κρυβόταν στο σακίδιό του το οποίο είχε κάποια τρόφιμα, δείγμα σχεδιασμού που συνδέεται με την αρπαγή του 5χρονου Φοίβου.   
Το σχέδιό του απέτυχε όταν ένας φίλος του στην Αλβανία δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για την αποστολή μέσου προκειμένου να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ένας ταξιτζής που γνώριζε είχε άλλη κούρσα και δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει. Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκλείσουν τη διαφυγή του από το Νομό Χαλκιδικής, όπως διαπιστώνεται από το αποτέλεσμα και τη δική του κατάθεση.   Ο Λέσι ο οποίος κρατείται μόνος του σε ένα κελί έως ότου απολογηθεί στον ανακριτή φέρεται να ζήτησε να μιλήσει με συγκεκριμένο δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την υπεράσπισή του ο οποίος όμως αρνήθηκε να παραστεί ως συνήγορος υπεράσπισης. Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει δικηγόρο που θα τον αναλάβει.