Latest News

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Επεισόδια και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ στο Μαξίμου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην προσπάθειά τους να φθάσουν στο Μαξίμου, με την αστυνομία να απαντά με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί συνταξιούχων. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρξαν και τραυματισμοί. 
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Βασ. Σοφίας, όταν μέλη του ΠΑΜΕ «ξέφυγαν» από τους αστυνομικούς στα λουλουδάδικα και κατευθύνθηκαν στην Ηρώδου Αττικού.
Τελικά οι διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο ύψος της Ηρώδου Αττικού, όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τρεις κλούβες κρατούσαν το δρόμο προς το Μαξίμου κλειστό. 
Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες μέλη του ΠΑΜΕ ξεγέλασαν τις αστυνομικές δυνάμεις, και έφθασαν στο Μαξίμου με τουριστικά λεωφορεία, η κίνηση των οποίων επιτρέπεται στην Ηρώδου Αττικού. Μόλις έφθασαν στο Μαξίμου, τα μέλη του ΠΑΜΕ κατέβηκαν από τα τουριστικά λεωφορεία και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού, ενώ στις 12 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μπροστά από το υπουργείο Εργασίας ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση.